Blog2023-04-18T08:47:11+01:00

BLOG

La vida Enblau

A una terra plena de contrastos, com són les Terres de l’Ebre, Enblau us ajuda a trobar la vostra aventura a mida. Descobriu com l’Ebre i les muntanyes que l’envolten són molt més interessants i màgiques des de dins. Camineu pels mateixos camins que els ibers, endinseu-vos en els mateixos paisatges que van aguantar els embats de la Batalla de l’Ebre, deixeu-vos portar per la mateixa aigua que ha vist els esforços dels llaguters. Això és La Vida Enblau.

Més informació sobre activitats de piragüísme, senderisme i birdwatching a www.enblau.cat

Benvinguts a Pagès 2023

Un any més, la Ribera d’Ebre se suma a la iniciativa “Benvinguts a Pagès” que tindrà lloc el 30 de setembre i l’1 d’octubre. Un cap de setmana de portes obertes per descobrir l’origen dels aliments.

Explora quines explotacions agràries pots visitar a la nostra comarca i els establiments on pots menjar i dormir a www.benvingutsapages.cat.

 

Visites guiades al Museu del Ferrocarril

La visita al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova sempre és guiada. Té lloc tots els festius (excepte l’1 i el 6 de gener, l’11 de setembre, i el 25 i 26 de desembre) i tots els caps de setmana. Sempre en horari de matí (11.30h) i tarda (17.00h). A banda, en el cas de grups es poden concertar visites en qualsevol dia i hora de la setmana.

Més informació a www.museuferrocarril.cat

Atreveix-te amb Rogles Aventura!

‘Rogles’, en el català de les Terres de l’Ebre, significa raconet o petit espai. I això és el que som, un petit ‘racó’ del riu Ebre en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques.

I aspirem a convertir-nos en el teu ‘petit espai’ de desconnexió, de diversió i emoció, on gaudiràs de la natura i del riu Ebre en estat pur. T’oferim piragüisme, vies ferrades, bicicletes, padel surt, tir amb arc, orientació, senderisme, espeleologia, barranquisme i molt més.

Mes informació a www.rogles.org.

Go to Top